Post by conssundgandnuanpe on Feb 24, 2022 0:59:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump 2022 version ▞▞▞
Príliš veľa reklám, hra je dobrá, ale nestojí za všetky tieto reklamy každú sekundu
Svoje reklamy si môžete nalepiť na svoj Khyber. Nikdy si nenainštalujem žiadnu z hier, ktoré inzerujete, a na doplnenie budem pokračovať v hraní vašej hry, keď sa budem nudiť, bez toho, aby som minul jediný cent. Celkovo základná hra, ktorá nevyžaduje žiadne zručnosti a kráti čas, keď bombardujem Tokio
Práve som zaplatil za žiadne reklamy a stále sú v aplikácii. Chcel by som vrátiť peniaze alebo opraviť aplikáciu, prosím, kontaktujte ma čo najskôr Nechcem to preniesť do lepšieho obchodného úradu
Dobrá hra, ak radi ťukáte na obrazovku raz medzi množstvom reklám. Nie tak, ako je opísané, príliš veľa reklám a nie náročná hra.
Po kk.....t reklamy
Táto hra nebola zlá, ale v tejto hre bolo toľko reklám, že som nebol ako táto hra
Je to taká zábavná hra, pretože má dobrú grafiku a je taká zábavná, že ju hrám takmer každý deň, preto si zaslúži 5 hviezdičiek😀😀😀😀😃
Príliš veľa reklám a nemožno ich preskočiť. Hra tiež nie je vyvážená, jedinou taktikou je okamžite vyprázdniť palivo. Prosím, opravte reklamu, bol som nútený sledovať reklamu po tom, čo ste dopadli na zem na 30 sekúnd bez odmeny po každom spustení. A potom si musím pozrieť aj reklamu na double coiny a reklamu na bezplatný upgrade a na spodku je vždy reklamný banner.. trochu moc nemyslíš?
Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump ஆர்கேட் vom
Je to v poriadku. Núti vás pozerať reklamy, aj keď sa ich rozhodnete nepozerať.
Prosím šípku
Fuj
Hra sa mi páčila, bola zábavná, no bol som nútený ju odinštalovať, pretože začala padať. Nainštaloval som to a musím začať odznova. Nie som spokojný a inštalácia sa nezačína odznova bs padá
Áno, rýchlo sa nudí, reklamy, reklamy, inovácie nerobia nič a niektoré miesta môžete vyletieť vysoko, iné nie, nekonzistentné krivky
Nechutné reklamy. Kamenné papierové nožnice pre muža a ženu, aby si vyzliekli šaty? Tomuto hovoríte detská hra? Opravte svoje reklamy, inak budete nahlásení a vylúčení.
Hustle Castle: Medieval games Lakon Peranan rvrb
Milujte jeho Ohhfjo
Táto hra je veľmi nechutná na 80 metrov, ktoré palivo prekročí, čo je takmer 5 sekúnd, čo je veľmi smiešne, zobrazená reklama bola veľmi odlišná a úžasná, ale skutočná je najhoršia. Po každom 1 alebo 2 kole je reklama na hry a 20 až 30 sekúnd, čo je veľmi dráždivé. V reklame ukázali, že vaša hra môže bežať na 2000 m, ale nie. Nemali by zobrazovať rôzne veci Odstraňujem túto nechutnú hru Môžu znížiť množstvo reklamy Hru odstraňujem
Dobrá hra, spôsob, ako veľa reklám. Reklamy sú také zlé, že vám trvá príliš dlho, kým sa zapojíte, aby ste museli sledovať všetky reklamy. Tiež vás prinúti pozrieť si reklamu, aj keď sa rozhodnete neprijať podporu, ktorú musíte aj tak pozerať. Povedal som, že táto aplikácia má veľa reklám? Reklamy, reklamy, reklamy, reklamy, reklamy, reklamy, reklamy, reklamy
Skvelý koncept, ale nedokázal som sa dostať do hry natoľko, aby som si ju mohol kúpiť. Strávil som viac času pozeraním reklám ako hraním.
Samotná hra je v poriadku. Chápem, že spúšťate reklamy, ale toto je príliš veľa! Nestojí to za to...
Toto je veľmi zaujímavá hra Milujem túto hru a je to veľmi bláznivá hra Táto hra je kráľom všetkých bláznivých hier
Absolútne bezduché, ale absolútne zábavné!Chystám sa nainštalovať túto aplikáciu, myslím si, že je to lepšia hra, takže jej dávam 5 hviezdičiek, ak po inštalácii aplikácie, ak sa vyskytne problém, môžem odstrániť hviezdičky
Príliš veľa reklám, po každom skoku, po vylepšení bicykla, po vylepšení rakety PRÍLIŠ VEĽA.
Po chvíli zábavy to však začne byť nudné
Rýchlo
Zabijak času... Kedykoľvek hrám túto hru... Je to pre mňa skutočná zábava... Vytváranie závislosti...
2w ex a 5
Príliš veľa pridáva, len opakujúci sa cyklus nízkej kvality.
Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump ஆர்கேட் gkp
Bolo to niečo iné a páčilo sa mi to. Hodnotím HI 5.
Príliš veľa reklám. Odradí vás od hrania
Úprimne dostať reklamy, pretože hra je zadarmo, ale to, čo skutočne potrebujete mať reklamu po každom skoku robíte. Jedná sa o rýchly spôsob, ako dostať hru odinštalovať pre vás môže dokonca mať možnosť účtovať ľuďom peniaze
Vynútené reklamy 😭😭
Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump Arcade fhqv
Hra je pekná, ale veľmi vlhká
Lmfao Tak rýchlo sa naozaj nikam nedostaneš. Ďalšia hra zničená falošnou potrebou grindovať. Keby si vývojári našli čas a počúvali, čo hráči chcú, nemali by sme taký odpad.
Otravné reklamy. Napísali ste to preto, že ste do reklamy umiestnili X.
Automaticky prehrávané reklamy sú najhoršie. Odinštalované. Akákoľvek hra, ktorá si vynucuje takéto využitie dát pri pripojení bez siete Wi-Fi bez prihlásenia, by mala byť binovaná.
Prehrať 4 sekundy, reklama...hrať 4 sekundy, reklama... Prehrať 4 sekundy, reklama.... Opláchnite a opakujte, kým sa vám nechce hrať alebo vám nebude zle z bombardovania reklamami... Čokoľvek sa vám stane ako prvé . Pre mňa je chorých 30 sekúnd reklám na 4 sekundy hracieho času. Reklama na Facebooku je oveľa zábavnejšia ako samotná hra.
Je to pekná hra
Je to zábavný spôsob, ako strácať čas. Ale teraz mám všetky raketové balíčky. Začína to byť nudné.
Pekná hra, ale príliš veľa reklám
Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump Аркаде scml
Ďalšie prima zábava zábavná hra znepríjemňujú accessive nútených reklamy. Dokonca by som kúpiť pár vecí, ak reklamy neboli herné rušivé a hlúpy malý trik použitie extra malé tlačidlo exit je super zúfalý ... neobťažujú sťahovanie, kým ho opraviť.