Post by conssundgandnuanpe on Feb 24, 2022 1:15:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Will it Crush? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Will it Crush? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават парите ▞▞▞
▞▞▞ Will it Crush? 2022 version ▞▞▞
Hustle Castle: Medieval games Vaidmenų žaid. iehx
Това приложение за всеки път, когато се опитам да заявя или купя нещо, има реклами, КРЕПЕТЕ ВАШАТА ИГРА
Will it Crush? Simulation dxxm
Много добавки, които стават досадни!
Забавна игра, но не може да играе поради твърде много реклами... На всеки 15 секунди има още 10 секунди реклама.
Страхотна игра, без реклами, ако постъпиш правилно. Всеки, който получава всички реклами, просто не виждате очевидното.
Бих дал 5 звезди, но играта ви кара да я играете, ако искате да печелите пари за надстройки, защото когато не сте в нея, не печелите достатъчно пари за надстройки, множителят, който добавихте, не работи, когато не сте в играта
Буквално няма да ме оставят да играя заседнал в цикъл от реклами всеки път, когато се връщам от една, това принуждава следващия всъщност толкова раздразнен
Честно казано ме вбесява, когато ти дадат възможност да гледаш добавка, след което казваш „не“ и пак те кара да гледаш 5-секундна добавка... Тогава какъв е смисълът да ме питаш? Каквото и да не е моят избор, просто е супер досадно.
Когато играх телефона ми беше chagre amd тогава сега беше 100 и аз го използвах и се върнах ВЗЕМ 600K БЕЗПЛАТНО ОБИЧАМ ГО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПРАВИМ ПРЕДИ
Това е забавно през първите 30 минути, след което е същата повтаряща се бъркотия отново и отново. Предлагам ви да добавите нови неща и механика.
Много лошо, трябваше да изключа интернет, за да му се насладя. Изсипано е с реклами, дори на места изрично казва, че не трябва да има реклами (напр. поискайте бонус или гледайте реклама за 2x бонус, познайте какво, И ДВЕТЕ ОПЦИИ НАСИЛВАТ РЕКЛАМИ!)
Много е хубава
Много задоволително, но звукът не съществува
Купих функцията за премахване на добавяне и тя все още възпроизвежда реклами.
това е просто смазване на нещата. Харесвам тези видове игри, защото можете просто да го изключите и да получите куп офлайн приходи, след което да купите надстройки, когато се върнете. но играта изисква всъщност да бъдете там през по-голямата част от нея, но това е много бавно темпо и скучна игра. Давам му 3 звезди, защото някак си ме задържа за известно време, но определено не бих препоръчал. единственото взаимодействие в играта е просто чакане за закупуване на надстройки. 👎 Палец надолу.
Забавление през първите няколко дни, след което абсолютно забавено, за да се повиши нивото. Няма шанс да спечелите/спечелите допълнителни диаманти. Няма истински инструкции. Отне известно време, за да разбера как всъщност да играя с пълния потенциал, но след седмица някак си не си струва да играете.
Добра игра, но ниска графика и изоставане и никога не се актуализира и защо заема толкова много място
Тази игра е за аутисти
Цялата игра е по-подобна на реклама за печалба. Ако обичате да гледате адски много реклами, това е играта за вас.
Абсолютно наситен с реклами до степен, че не може да се играе. Всеки път, когато съберете бонус или покачвате ниво, той пита дали искате реклама да удвои наградата ви. Натискането на не дава реклама така или иначе, така че какъв е смисълът? Понякога рекламата ще бъде толкова дълга, че когато се върнете към играта, ще получите офлайн бонус, събирането му дава друга реклама! Смешна игра за грабване на реклами
Ако щракна върху събиране, без да искам реклама, очаквам да не видя реклама или поне да видя такава, която продължава 5 секунди. Наистина досадно, когато всяко действие, което правя, ме принуждава да видя реклама за 30-40 секунди. 🤮
Will it Crush? Simulação rinj
Тази игра е страхотен убиец на времето, но не мога да вляза в играта, защото всеки път, когато заредя, ме изстрелва и казва, че приложението не реагира. Да деинсталирам ли? Благодаря
Изглежда като прилична идея за неактивна игра. Можеше да вкара много реклами от мен. Но когато ми дадете възможност да събирам или гледам видеоклип за двойно, не насилвайте видеоклипа и за опцията за събиране. Трябва да мога да играя и без да гледам реклами, когато искам.
Не е лошо. Просто не е страхотно.
Много ми харесва тази игра, има само един проблем. Задачата, която се опитва да ви накара да останете за 10 минути, не работи. Опитах се да остана за 30 минути веднъж, но остана като 0/10. Трябва да пропускам задачата всеки път. Наградата е малка за това, просто става досадно да се налага да го пропускате всеки път, когато може да се направи невероятно бързо. 10-минутната задача вече работи, но за времето, което трябва да прекарате, за да го направите за наградата, която получавате, не си струва и все още я пропускам
Не става!
Супер игра
Това приложение е страхотно, толкова удовлетворяващо. IDk защо толкова много хора се оплакват от добавки, със сигурност има доста добавки, но повечето могат да бъдат пропуснати. Разработчици, продължавайте в същия дух!!!
Много забавление. Но рекламите на всеки 60 секунди, които ви извеждат от приложението и в страниците на магазина на това, което рекламират... Не толкова.
Фалшива реклама в други приложения като добавка и не само виждате добавки за тази игра, вие виждате ОЩЕ ПОВЕЧЕ реклами, докато играете играта.
Тази игра беше напълно съсипана от глупавото количество реклами, докосвам една рядка руда и трябва да гледам 3 реклами, за да я оставя, прекарах по-голямата част от времето в гледане на реклами
Принудителни реклами, въпреки че пише, щракнете тук, за да удвоите наградата. Не искам двойна награда, просто искам да играя играта без реклами на всеки 5 секунди. „Можете да купувате без реклами“ „Рекламите правят нашата игра безплатна“ „След няколко секунди можете да пропуснете рекламата“ Така че буквално не ви пука, че всички тези хора изобщо казват на много принудителни реклами.
Сериозно мразя това приложение, човек, получавам 1 добавяне, което е достатъчно справедливо, веднага щом приключи и събирам нивото нагоре, това ми дава още едно добавяне като отивай си, човече. Ако искате да направите добро приложение, положете усилия в него и не поставяйте реклами на всеки 10 секунди
Това е някак пристрастяващо, ако наистина искаш да напреднеш в него
Въпреки че има много реклами, добре, че отделих около 1 минута за това и вече съм толкова много! Добър в това, така че предпочитам да го изтеглите.
Просто търся помощ от разработчиците, играта ми е настроила езика си на японски, как да го променя обратно на английски??
Тази игра е хубава и релаксираща, но аз дадох 3 звезди, защото при липса на реклами те пускат все едно има толкова много реклами и затова моята оценка е 3 звезди
Игра Mediocer, но отнема твърде много време, за да стигнете навсякъде и дори докато напредвате, е скучна
Играта е страхотна, работи дори когато отсъствате, но както казват повечето отзиви, рекламите! Рекламите са още по-лоши за мен, тъй като изхвърлят почти всичко в играта! Също така е по-предпочитано да получавате двойни награди, защото те все още пускат реклами така или иначе!
Обичам тази игра, играя я цял ден, но е малко досадно, че всеки път, когато покачвам ниво и получавам пари, има добавка.
Твърде много реклами. Ако решите да ги гледате за двойника, това е едно нещо, но ако щракнете върху опцията просто да повишите нивото, пак ще получите реклама.
Харесвам тази игра, тя е бездействие. Въпросът ми е, когато GEMS удари зъба, той се забавя? Скоростта и мощността ми вече са високи. моля, поправете го
Will it Crush? Simülasyon vwgj
Will it Crush? Simulacijske igre dxw
Добра игра на празен ход, просто ПРИСИЛАВА РЕКЛАМИ СЛЕД ВСЯКО НИВО НАГОРЕ, ДОРИ АКО ИЗБЕРЕТЕ БЕЗ РЕКЛАМИ ЗА ВСИЧКО, ИМАТЕ КЪСМЕТА ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ДАЖЕ И БЕЗ РЕКЛАМА И НЯКОИ РЕКЛАМИ ДЪЛГО ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ ДРУГА, КОГАТО СЕ ВИЕ, не бих препоръчал
За много реклами, дори ако не искате двойните пари. Все пак страхотен убиец на времето.
Добра игра. Но не виждам къде да проверя колко скъпоценни камъни има.
Това е добра игра, но твърде много реклами. Дори ако решите да събирате пари между по-голяма оферта, изискваща реклама. Така или иначе ще гледате реклама.
Платено за повече скъпоценни камъни. Взех парите и не ми даде скъпоценните камъни.
Видях брат ми да я играе веднъж, много е хубаво (всъщност рекламите не са принудени за такава игра с малко усилия), но рекламите за нея са лъжливи реклами и други неща, би било по-забавно, ако нямаше принудителни реклами и просто незадължителни, защото е толкова досадно и ако решите да го вземете, просто изключете интернет или нещо подобно
Наистина е удовлетворяващо да ги гледаш как се мачкат, но няма никаква цел или мотив
Страхотна идея, но непрекъснатите реклами убиват забавлението. Разработчици, ако имате непрекъснати реклами, никой няма да го играе и така или иначе няма да правите пари. Вижте как работи това? Намерете по-добър начин за използване на реклами и ще спечелите повече пари.
Това е пристрастяваща игра, мога да ви кажа толкова много, но надстройките стават скъпи много бързо и отнема доста време да получите парите за играта за нея, а добавките са малко набутани в задника и гърлото.