Post by conssundgandnuanpe on Feb 24, 2022 1:18:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg, Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg, Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalę visų ▞▞▞
▞▞▞ Egg, Inc. 2022 version ▞▞▞
EDIT: Padidintas įvertinimas nuo 2 iki 3 po paskutinių žaidimo pranešimų. Naujiems žaidėjams kelia nerimą, kad daugumos tyrimų kainos pakyla, tačiau galiu pripažinti, kad daugelis žaidimo pakeitimų laikui bėgant tikriausiai pakeitė išlaidų balansą, ir manau, kad skaidrumas buvo svarbus. Taip pat labai vertinu pakeitimų skaidrumą ir tai, kad pranešate mums, kad bus tik mėlynos ir violetinės spalvos padidinimai.
Egg, Inc. 시뮬레이션 pli
Žaidimai gerai, bet tvartų ir sunkvežimių kainos yra astronominės. Kad uždirbčiau 373 mlrd. 1 tvarto atnaujinimui, esu 4 dieną ir vis dar to nepadariau, nes turiu tik 2 silosus. Už profesionalų leidimą jie nori iš jūsų 8,50 GBP.
Egg, Inc. სიმულაცია rkd
Žaidžiu maždaug metus ir išleidau daugiau nei 60 USD „sulaužydamas kiaulę“, kad per tą laiką gaučiau žaidimo valiutos atnaujinimus, kad palaikyčiau kūrėjus. Tai buvo gana smagus žaidimas tuščiąja eiga, kartais šiek tiek šlifuoja, bet apskritai gana smagus. Man ypač patiko raketos, nors kai kurios „misijos“ yra šiek tiek ilgos, kai pasieksite aukštesnį lygį. Anksčiau žaidimą būčiau įvertinęs 4 balais, daugiausia dėl vartotojo sąsajos dizaino (tekstas per mažas) ir kai kuriuos žaidimo dalykus, dėl kurių sunku pasiekti bet kur nemokant daug. Tačiau pastarieji pokyčiai, susiję su dideliu suvartotų artefaktų vertės nerimu, privertė parašyti neigiamą apžvalgą. Jie sumažino šių žaidimo elementų, kuriuos jūsų raketos atneša, vertę daugiau nei 50%, o tai yra visiškai pasipiktinusi. Didelė tikimybė, kad dabar visiškai nustosiu žaisti dėl šio akivaizdaus pinigų griebimo.
Negalėjau mėgautis žaidimu, nes sugaišau tiek daug laiko kovodamas su vartotojo sąsaja, kuri mane nuolat atmušdavo nuo kraštų, kai norėjau sutelkti dėmesį.
Prieš metus turėjau šią programą savo iPhone. Dabar negaunu pranešimų apie tuščius silosus, 2 kartus pasibaigusias programas ar nieko apie programą, išskyrus naujas galimas sutartis. Galaxy s10 su naujausia versija.
Šis žaidimas yra labai priklausomas ir aš jį be galo myliu. Tačiau kūrėjai neseniai iškraipė aukso kiaušinių, gautų už medžiagų vartojimą, kiekį. Auksiniai kiaušiniai jau šlifuoja, bet kiekio pokytis neatrodo labai teisingas. Buvau paskirtas kuro kiaušinių fermoje, kad galėčiau užsidirbti kiaušinių laivams, bet tai jau nebeverta. Be to, būtų tikrai puiku, jei būtų laikomas nuspaudęs vartojimo mygtuką arba būtų galima pasirinkti suvartojamo kiekio kiekį. Suvartoti didelius kiekius reikia daug laiko
Tai buvo linksma beveik valandą. Tai laikas, kurio reikia norint patirti kiekvieną unikalų žaidimo aspektą. Likusi dalis kartojama.
Puikus žaidimas, kuriame skelbimai neužmuša patirties ir organizuoja renginius, padedančius ją atnaujinti!
Gerai! Visą laiką žaisdavo nemokamai, vėliau labai sutrinka, bet tai geras laikas
Mano telefonas yra Huawei, tada paliečiu ekraną, kuriame žaidimas išsijungia. (
Koncepcija gana paprasta ir, mano nuomone, juokinga ir viliojanti tobulėti
Linksmas, pasyvus žaidimas. Lengva atsipalaiduoti ir pagalvoti, ar bus žaidžiama.
Šis žaidimas yra įdomus ir įtraukiantis. Sukuriate savo vištų fermą ir eikite vytis kitos naujos kiaušinių bangos.
Geras žaidimas be proto ir pats pabėga, kai toli, reikia kantrybės, nežinojo apie lygius, kaip suprato, yra normalu jūsų elitui. Šis žaidimas gali kainuoti. Jie nuolat keičia kai kuriuos aspektus, kad uždirbtų tuos pinigus
Gera idėja, bet jūs greitai atsitrenkiate į mokamą sieną, o kitu atveju žaidimas gana greitai įsibėgėja. Galima žaisti taip, nieko neišleidžiant, bet jaučiamas darbas, o ne žaidimas. Atnaujinimas: naujausi pakeitimai sumažino auksinių kiaušinių pajamas iš artefaktų vartojimo. Vis labiau p2w. Blogas judesys vaikinai. 1 žvaigždutė.
Po kurio laiko supranti, kad vėlyvas žaidimas yra ta vieta, kur atsiranda godumas.Nuo pat pradžių tai tikrai įdomus žaidimas ir tęsiasi tol, kol pasieksite jo pabaigą, kur yra didžiulė atlyginimų siena, jei norite pažengti toliau, o ne tiesiogine prasme, tačiau dėl to labai sunku žaisti toliau, jei nepumpuojate pinigų. Jie turėtų grąžinti GE vertes į tokias, kokias buvo, ir sukurti masinio vartojimo funkciją, kuri tikrai padėtų sumažinti atlyginimų sieną, kurią reikia įveikti norint užbaigti žaidimą
Žaidimai puikūs, mano vienintelė problema su žaidimu yra ta, kad kuo daugiau uždirbate Soul Eggs (kiekvienas jų padidina 10%), tuo sunkiau ir ilgiau uždirbate daugiau. Turiu omenyje tai, kad už kiekvieną septilijoną uždirbau apie 3 kiaušinius. Žiūriu skelbimą, kad gaučiau 544 septilijonus. Kai pažiūrėjau skelbimą, uždirbau tik 1 sielos kiaušinį iš septilijono. Aš tiesiog žaidžiu šį žaidimą, kad užsidirbčiau sielos kiaušinius, kad galėčiau uždirbti daugiau pinigų, kai turiu prestižą, bet iki šiol gavau daugiau iš iššūkių be prestižo.
Žaidimas iš pradžių yra įdomus, tačiau kūrėjo godumas kelia nerimą. Net jei perkate profesionalų leidimą ir retkarčiais sulaužote taupyklę, to neužtenka. Turite žiūrėti liūdnai daug skelbimų (ypač coop). Taip pat dabar reikia daug dažniau laužyti taupyklę, nes sumažėjo artefaktų suvartojimas. Išleidau beveik 20 USD ir tam tikru momentu nerimą kelia tai, kad toliau tenka žiūrėti skelbimus ir leisti pinigus. Prašau boikotuoti godžius kūrėjus.
Per pastaruosius pusantrų metų šiam žaidimui išleidau labai daug pinigų. Prieš Egg, Inc., niekada nemokėjau už mobiliuosius žaidimus. Tačiau jaučiau, kad už pirkinius gavau gerą vertę. Dabar, kai šią savaitę įvyko grynųjų pinigų paėmimo „perbalansavimas“, aišku, kad šis kūrėjas tampa vis godesnis – jie nori uždirbti daugiau pinigų, bet nesidomi žaidimo tobulinimu mainais.Geras žaidimas, bet reikia turėti galimybę palikti kooperatyvą. Per daug kartų esu vienintelis žmogus, kuris ką nors daro, ir tada suprantu, kad nenoriu būti įstrigęs su šiais žmonėmis ir turiu nutraukti sutartį ir pradėti iš naujo, kad susikurčiau naują kooperatyvą. Be to, jie privertė mus vartoti artefaktus. Sumokėjęs už 10 USD, tikrai jaučiuosi apgautas. Taigi, nuleiskite man iki vienos žvaigždutės!!!!
Man patinka žaisti žaidimą. Man neprieštarauja skelbimai, bet kai spustelite, kad uždarytumėte ir pateksite į „Play“ parduotuvės diegimo puslapį, tai labai erzina.
Man labai patinka šis žaidimas ir pastarojo meto iššūkiai. Tai puikus laikas, puikus meno kūrinys.
AB Transformers Arcade zupy
Egg, Inc. Simulasyon aqnn
Atvėsinkite
Woooooooooow
Iš tikrųjų be profesionalo leidimo daug ko nepadarysi, o žaidimas nuolat prašo pinigų. Išskyrus tai, tai puikus žaidimas.
Kiek daugiau nei metus esu kasdienis žaidėjas. Tačiau kai prisijungiau 9/22/21, gavau pranešimą, kad yra sinchronizavimo neatitikimas. Problema ta, kad nei nuotolinio valdymo pultas, nei vietinės atsarginės kopijos buvo netinkamos. Pranešime buvo mano vietinė atsarginė kopija be nulio artefaktų, o nuotolinėje atsarginėje kopijoje buvo 1 497 objektai. Tuo metu savo inventoriuje turėjau 43 145 prekes.881 retas, 70 epinių ir 4 legendiniai artefaktai. 12/14 d. vis dar negavau atsiliepimo iš palaikymo, nors išsiunčiau 5 el. laiškus.
Man buvo labai smagu žaisti šį žaidimą iki tam tikro momento, bet dabar turiu laukti amžinai, kad uždirbčiau pakankamai valiutos, kad galėčiau ką nors atnaujinti, arba sumokėti juokingas pinigų sumas, kad pažengčiau į priekį.Pažodžiui sukurta tam, kad pritrauktų jus ir priverstų jus mokėti, kad pažanga. Gaila, nes tai yra puikus laiko švaistymas, bet neverta mokėti pinigų už žaidimą.
Per Iphone nesiuskit nes uzsrigo telefonas ir reikejo pakeisti
Aš ką tik supratau, kad šis žaidimas neturi būdo išsaugoti jūsų progresą. Ką tik pakeičiau telefonus ir turiu pradėti viską iš naujo😭
🐣 🍗 🐔 🐔 🐜
Puikus tuščiosios eigos žaidimas, pagrindinė problema yra integracija su „Android“. Naudoju „Android“ telefoną ir negaliu gauti naudos iš reklamos / vaizdo įrašo peržiūros. Vietoj to, spustelėjus ekranas užsidaro. Kadangi tai yra pagrindinis atnaujinimo būdas, tai yra problemiška. Taip pat praradau padidinimą, kai programa užstringa.
1. Padarykite taip, kad kooperatyvo lyderis galėtų išmušti iš sutarčių nepridedančius žaidėjus (net jei tai automatiškai pildoma) # 2 – dronų bakstelėjimas tampa varginantis, kai vis pasirodo vištidės ar transportavimo ekranas. Dukart bakstelėkite arba palaikykite, kad patektumėte į vištidę, transportavimo ir tyrimų ekranus. #3 – suspauskite gestą, kad valdytumėte mastelio keitimą ūkyje, kad galėtumėte matyti visą ūkį. Pataisykite juos ir reitingas padidės. Dėkoju.
Sąžiningai, tai gerai, tiesiog gerai. Kūrėjai nukrito į godumo triušio duobę ir bus sunku iš jos išeiti, bet ne neįmanoma. Perskaičiau daugumą vienos ir penkių žvaigždučių apžvalgų ir priėmiau sprendimą. Šis žaidimas suteikia keistą, aukščiausios kokybės valiutą (auksinius kiaušinius) daug daugiau nei kiti žaidimai, be to, tai yra priklausomybę sukeliantis žaidimas, kurį galima žaisti 2 val. ryto valgant keptas pupeles. Tačiau atrodo, kad jis turi daug perkamų programų ir beveik moka už žaidimą. Dėl to f2p žaidėjams sunku.