Post by conssundgandnuanpe on Feb 24, 2022 1:21:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Hole 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Hole 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više bodova ▞▞▞
▞▞▞ Color Hole 3D 2022 version ▞▞▞
👍
Color Hole 3D Arkade rua
do sada je bilo zabavno. Znam da će biti teže doći do razine.
super je igrica
najbolja igrica IKAD!!!!!
Užasno. Ova igra je previše laka i oglasni stroj za brzu injekciju prihoda od strane programera. Ne predstavlja nikakav izazov. Jedini izazov koji vidim je koliko razina svi možemo proći prije nego što se prepustimo porivu i deinstaliramo ovu lošu ispriku za igru.
sssuper
Volim ovu igru, savršena je i zabavna. Preporučam ovu igru, sjajna je i nevjerojatna. Ne znam zašto ljudi daju loše recenzije ova igra je super
Još uvijek čekam ekran koji izgleda kao oglas.
Zabavno, ali volio bih da je zvuk poput punjenja šalice pločicama
Pa sam preuzeo ovu igru zbog oglasa koji sam vidio. Pokazalo se da ima opuštajuću glazbu i zvuk. Ali umjesto toga, ne dobivam glazbu i neugodne vibracije. Također, igra je općenito dosadna. Iskreno govoreći, nema nikakvog "izvrtanja" ili bilo čega zabavnog. Pretpostavljam da je ubojica vremena, ali na loš način. Deinstaliranje.
👌👌👌
Bilo je prilično cool.Zatim nakon igranja igre, sve je u usporenom snimku
Opuštam, ali nakon nekoliko igranja shvatio sam da se razine samo ponavljaju. Oglasi su izluđivali, pa sam platio da ih se riješim. Razočaran sam to učinio s obzirom na nedostatak raznolikosti. I, jesu li raznoliki, sigurno nisu dovoljno raznoliki da bi se uočila razlika!
super igra😻😻😻😻😻😻😻😻😻
Ova igra je smeće. Molim vas, bankrotirajte i prestanite to oglašavati. Novčići se skupljaju samo za ponovne skinove igrališta. Razine su umno dosadne, težina i izazov se malo povećavaju svakih 10 razina. I vjerojatno reproducira reklame nakon svake razine, ali ne bih znao, isključio mi je wifi jer sam to očekivao od načina na koji jednostavno prolaziš kroz svaku razinu kao da nikad nije postojao. Zašto jednostavno ne napravite igru u kojoj postoji samo jedan gumb za gledanje reklama, to je ono što je.Trebalo mi je dulje da ga preuzmem nego što sam ga igrao koliko god sam mogao. Nakon prve razine, zaslon se zamrači. To se događa bez obzira igrate li s aktivnom podatkovnom vezom ili uključite način rada u zrakoplovu. Volio bih da mogu igrati, jer je koncept zanimljiv, ali trenutno se ne može igrati. Molimo popravite. Hvala.
Ne daje korisniku osjećaj poboljšanja. Sve razine su izuzetno jednostavne za odraditi, ja sam na 118. stupnju i jednako su laki kao i razina 1. Trebali bi postati barem malo izazovniji, ali ne... Igra ima potencijal da bude stvarno izazovan ako se na to stavi pravilan razvoj.
meni je igrica super😀
strašno. prisiljava vas da odgovorite s da da vam se igra sviđa.
ocjena4,5
Color Hole 3D Arcade psl
Color Hole 3D Arkády omn
Odlazi na oglas svake dvije razine. Igra oko 20 sekundi za reklame od 30 sekundi. Neprihvatljivo! Znam da programeri trebaju reklame da bi zaradili za život, ali ovo je neprihvatljiv omjer.
Ako tražite opuštajuću igru, onda ovo nije ono što tražite. Došao sam ovdje zbog dodatka. Ali naravno, kao i većina besplatnih mini-igara, reklama je lažna i ima toliko dodataka da se osjećam kao da više gledam umjesto da se igram. Morate izbjeći skupljajući crvene blokove, što se također samo pokreće. Preporučam samo ako uživate u gledanju dodataka više od stvarnog igranja. Da moram staviti 0 zvjezdica onda bih. Gubitak vremena.
gotovo da nema truda u igri. činjenica da sam morao proći kroz 2 oglasa između svakog kruga bila je toliko neugodna da nisam oklijevao deinstalirati aplikaciju nakon samo 10 "razina"
stvarno je zabavno, grafika i kontrole su sjajne, toplo preporučujem
Tako dosadno. Vi kontrolirate rupu i samo se morate provući ispod hrpe sitnih bijelih kutija tako da upadnu u nju, izbjegavajući kutije u boji. Ovdje nema izazova. Rupa se malo pomiče pa će dok je kontrolirate malo skliznuti ulijevo, odbacivši cijelu stvar. Vjerojatno učinjeno namjerno kako bi vas, nadamo se, zabrljali i natjerali da izgubite radi većeg prihoda od oglasa.
za ubit dosadu mrak.................................................. ................................................................ ................................................................ ................................................................ ................................................................ ................................................................ ........................................................................................ ................................................................ ................................................................ ...........
Tako. Puno. Oglasi. Svaka razina igra maksimalno 10 sekundi, a nakon svake druge razine morate pogledati oglas od 5 sekundi. Također, dijele svaku razinu na dva dijela i računaju je kao dvije razine, tako da zapravo postoji samo 50 razina. Ni razine ne postaju sve teže. Postoji jedna "tvrda" razina, a svi ostali su iste težine. Za igranje cijele igre potrebno je manje od 1 sata. Čudno je i što nema zvučnih efekata niti pozadinske glazbe. Samo je potpuno tiho.
pro: zadovoljavajuće u svojoj jednostavnoj i simetričnoj igri. kontra: provedite gotovo isto vrijeme gledajući reklame kao i igrajući se (ali što želite, besplatno je)
Sonic
Činilo se da bi to bila zabavna igra, ali nakon svake razine imate oglas. Ne smeta mi kao svaka druga razina na Amazing igricama, ali nisam je uspio igrati dovoljno dugo da mi se sviđa. Oglasi su neophodni za besplatne igre, ali ne nakon svake razine.
Strašne stvari! Visoka ovisnost, kontinuirani fliper valjak, uglađen soundtrack i da, samo jednom morate platiti nastavak. Jeftino u usporedbi s nekim skupljim igrama. Ne radi baš dobro na starijim android uređajima, ali iPhone i noviji android tableti izgledaju dovoljno glatko. Haptička povratna informacija i vibracije za igranje igre bile bi za mene vrhunske.
igrica je katastrofalna uđem u nju i igram i odjedno mi se pojavi crni ekran najgora igrica koju sam u životu igrala
Brutlana vsa gjme
ovo je solo opuštajuće i zabavno
groszno lagy
Igra je vraški zabavna, ali, bez SFX-a, stvarno mi koči iskustvo igranja. Da ima SFX, dao bih mu višu ocjenu.
vrlo je nevjerojatan i nema reklama.i ima non-stop razinu
Razina bonusa radi, a zatim nestaje. Kada ste na razini bonusa za dobivanje novčića, možete pritisnuti gumb za nastavak i nastaviti dobivati novčiće. Postoji samo 5 pozadinskih kupnji koje se mogu obaviti. Koja je svrha skupljanja novčića ako se nema što kupiti. Razina bonusa također nestaje i ne može joj se pristupiti. Kontinuirano igra istih 15 razina iznova i iznova.
Igra s ovim razinama je teška igra za koordinaciju ruku i očiju. Ali to je vrlo zabavna igra u kojoj uživam. Jednostavno volim ovu igru.
mogao bi koristiti neke osnovne upute o tome što treba izbjegavati tijekom igranja
cool igra
Cool igra, ali postoje male stvari koje se mogu dobro promijeniti TOLIKO DODATAKA svaki put kada izgubite pobjedu ili nešto DODAJ za što svi znate da su noćne more. btw volim igru, ali ne toliko boja, možeš li staviti više boja, igra je stvarno dobra, dostigao sam razinu 12846 i još uvijek je LAKO učiniti izazovnijom što bi moglo učiniti ovu igru boljom, ali ako ne, dobra je kad si ljut ili nešto onda th to bi vas moglo malo smiriti, super je kada blokovi/lopte padaju u rupu to je zadovoljavajuće. Zbogom💖
The Secret Society: Mystery Авантуристичке wzh
gledaj, bit ću pravi s tobom. zapravo mi se svidjela igra, ali to je jedini razlog zašto nitko ne dobiva 2 zvjezdice. oglasi nisu čak ni loši to zapravo nije problem. problem je što u igri postoji samo 20 razina. nakon razine 20 ponavlja se s različitim bojama. dodajte još razina i dat ću mu barem 4 zvjezdice... za sada je tako loše (igrao sam do razine 41. bilo tko eho kaže da fosent repeat nije igrao nakon 20)
Cool koncept, loša izvedba. Prepuna oglasa i tako je sastavni dio igre da je dio preuzimanja tako da ih može igrati izvan mreže.
Color Hole 3D ארקייד nbj